Kategori: Inredning

Dukat till sommarfest

01 Jun 2017
Sommaren är på gång och det finns många anledningar att bjuda in till fest. Studentmottagning, midsommarlunch… eller kanske en middag med grannarna. Så här skapar du finaste dukningen.

Läs mer »

Uppåt väggarna

11 Maj 2017
Har du en tom och tråkig väggyta över? Grattis, då har du chans att fixa din nya drömvägg! Så här gör du.

Läs mer »

Alexandra Pascalidou – Hemma överallt

09 Mar 2017
Hem kan vara 79 kvadratmeter på Södermalm i Stockholm, men också en tvättstuga i Rumänien. Fast allra helst sover Alexandra Pascalidou på hotell.

Läs mer »

Inspirerande insida

16 Jan 2017
Det planeras för nya bostäder på Slottsberget 3 i Västra Frölunda. Lägenheternas stilrena bas med sobra färgval och klassiska material ger perfekta förutsättningar för att skapa ett vackert, personligt hem oavsett om ni är en aktiv småbarnsfamilj eller designintresserade seniorer.

Läs mer »

Julfint på balkongen

05 Dec 2016
Använder du bara balkongen under sommaren och låter den bli en plats för förvaring när vintern kommer? Då är det dags att ändra på det. Så här skapar du en julfin balkong.

Läs mer »

Inred med grönt

25 Nov 2016
Intresset för att inreda med gröna växter har exploderat de senaste åren. Inredningsbloggar och magasin prunkar av blad och blommor både i kruka och på tapeter och textilier. Riksbyggen tipsar om hur du kan skapa din egen gröna oas hemma.

Läs mer »

Ordning i hallen med smart förvaring

01 Nov 2016
Trött på att snubbla över skor och leta omaka vantar? Det är inte lätt att hålla ordning på allt som ska rymmas i en hall. Men om du lyckas kommer det att spara mycket tid i höst.

Läs mer »

Med kul kuddar blir soffan mer personlig

21 Jun 2015
Ett enkelt sätt att mjuka upp och förnya soffan, inomhus eller utomhus, är att lägga ett gäng kuddar i den. Samma sak gäller fåtöljen eller hängmattan. Även sängen får ett lyft med lite nya kuddar. De mest personliga syr du själv.

Läs mer »