Inspirerande insida

16 Jan 2017

Det planeras för nya bostäder på Slottsberget 3 i Västra Frölunda. Lägenheternas stilrena bas med sobra färgval och klassiska material ger perfekta förutsättningar för att skapa ett vackert, personligt hem oavsett om ni är en aktiv småbarnsfamilj eller designintresserade seniorer.

Välkommen till barnfamiljen

Hos barnfamiljen möblerar vi gärna med funktionella och ytsmarta möbler. Här blandas hållbara, rejäla matbord och stolar med innovativa möbler från unga designers.

Genomtänkta förvaringslösningar gör vardagen enklare och mer lättstädad. Textilerna får gärna vara slitstarka och i lin eller bomull. De ska tåla många omgångar i tvättmaskinen. Mjuka mattor gör golven mer lekvänliga. Materialvalen består av träslag i björk och ek och lägenheternas ljusa väggar kontrasteras med glada accentfärger som kornblå och gul.

Inspirerande inredning Riksbyggen

Ett modernt hem kryddat med minnen

Hemma hos de barnfria seniorerna ryms designklassikerna med nya favoriter. Det personliga hemmet inreds även med unika föremål från auktioner och minnen från resor. Bokhyllorna är generösa och de sköna sofforna och fåtöljerna bjuder in till många långa lässtunder.

Klassiska material som fårskinn och läder kommer till sin rätt i ett sammanhang av oljat trä, sten och polerad betong. Färgvalen är jordiga, brända toner i skalan från rostrött till kaffebrunt.

Läs mer om Slottsberget och anmäl ditt intresse för lägenheterna här: www.riksbyggen.se/slottsberget3

 

Kristina Hultquist
Kontakt

Kommentarer inaktiverade.