Inlägg från 00-talet

07 Jan 2016

Riksbyggen Tidsresenär 75 årI helgen ska min nya induktionshäll få visa vad den går för. Då ska jag bjuda över lite kompisar. Funderar på att köra en pasta och långkokt ragu bolognese på högrev (Det är en lite snajsigare variant av köttfärssås). Den är superenkel att laga. Man tärnar bitar av högrev, finhackar lök, vitlök, morot och selleri och har i lite tomatpuré och rödvin och låter det puttra i 8-10 timmar. När köttet faller isär så är det klart. Under tiden kan man göra nåt annat. Själv tänkte jag köpa mig en ny våtdräkt. Ja, jag har ju börjat med kite-surfing. Men mer om det senare. Häpp!
/Sonya Abbas, Örebro juli 2002

 


 

Hur kommer vi att leva och bo år 2090?

Dela dina tankar om 2090 i ett mejl till oss

 


 

Catharina Venge
Kontakt

Kommentarer inaktiverade.